پزشکان دیابت اثرات شبیه سازی شده ی هیپوگلیسمی را در یک کنفرانس دیابت تجربه می کنند

 25 اوت 2017 - متخصصان مراقبت های بهداشتی که در یک کنفرانس بزرگ دیابت شرکت می کنند، شرایط شبیه سازی شده ی هیپوگلیسمی را تجربه می کنند.
در کنفرانس حرفه ای مراقبت از دیابت که در ماه نوامبر (DPC2017) برگزار خواهد شد، یک ایستگاه شبیه سازی علائم افت قند خون پیش بینی شده است، که در آن پزشکان می توانند علایمی را که بیماران به هنگام هیپوگلایسمی تجربه کنند، بطور مجازی تجربه کنند.
یک هدست واقعیت مجازی ( the Hypo Hub) برخی از علائم رایج را که معمولا در طی افت قند خون وجود دارد، کپی می کند. این علایم شامل تاری دید، اختلال موقعیت‌ یابی مکانی و زمانی(disorientation)، مشکل تمرکز و سرگیجه است.
امید است که Hypo Hub به متخصصان مراقبت های بهداشتی که افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 را درمان می کنند، بینش بیشتری نسبت به این وضعیت ارائه دهد.
متخصصین بهداشت و درمان همچنین فرصت شرکت در یک مجموعه از کارگاه های آموزشی در مورد هیپوگلیسمی را دریافت خواهند کرد تا بتوانند در مورد چگونگی تاثیر آن بر زندگی افراد اطلاعات بیشتری بدست آورند. کارگاه دیگری نیز بر اهمیت نقش متخصصان مراقبت های بهداشتی در پیشگیری و درمان هیپوگلیسمی شدید و میزان هزینه ی آن برای NHS تمرکز خواهد کرد.
DPC
که از سال 2015 راه اندازی شده است، یک کنفرانس دو روزه در لندن برای متخصصان مراقبت های بهداشتی است که در مراقبت از دیابت مشارکت دارند. این رویداد رایگان است و بر روی دنیای واقعی، آموزش های عملی و راه حلهای مراقبت های بهداشتی مبتنی بر دیابت تمرکز دارد.
موضوع کلیدی که در سال جاری بحث خواهد شد، تاثیر پذیرشهای بیمارستانی بر کنترل دیابت است، در حالی که جلسات تخصصی در کلینیک پا و زخم نیز برگزار می شود. سایر موضوعات عبارتند از: چاقی در عمل و پیشگیری از دیابت، و فن آوری های دیابت و تحقیقات.
DPC2017
 در روز چهارشنبه 15 نوامبر و پنجشنبه 16 نوامبر در مرکز المپیای لندن برگزار خواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد یادگیری نحوه ی جلوگیری و درک علل هیپوگلایسمی، به برنامه آموزشی Hypo در سایت دیابت بریتانیا مراجعه کنید.

منبع:

http://www.diabetes.co.uk/news/2017/aug/diabetes-doctors-to-experience-hypoglycemia-effects-at-major-event-99123085.html